VA PREZENTAM IN ACEST BLOG PERSONAL COLECTII DE MONEDE SI BANCNOTE VECHI SI MAI PUTIN VECHI CU POSIBILITATEA DE CUMPARARE SAU ACCEPTAM SCHIMBURI DE MONEDE SAU BANCNOTE,TOT CE AVEM IN ACEASTA COLECTIE SUNT IN STARE BUNA. Colectii de bani vechi,bancnote si monede vechi,acceptam cumparare si schimburi monede sau bancnote.Aflati mai multe din blog online. Ce este numismatica? Numismatica (gr. numisma si lat. nummus) este o disciplina auxiliara a istoriei, care are obiect de studiu moneda, evolutia acestora din punctul de vedere al formei, al gravurii, al baterii, al circulatiei, descifrarea legendelor, materialul din care sunt confectionate, raporturile dintre diferitele categorii de moneda, circulatia monetara. Moneda, prin natura ei specifica a fost destinata sa fie o valoare circulatorie, iar "cei din Lydia", zice Herodot, "au fost primii care au batut monede de aur si argint". Despre acelasi lucru vorbeste si Xenophanes din Colophon. Studiind scrierile autorilor antici si cele mai timpurii monede batute din electron, aliajul natural de aur si argint extras din muntii Tmolos si Sipylos, cercetatorii au ajuns la concluzia ca acestea dateaza probabil din timpul lui Gyges (687-652 BC), fondatorul dinastiei Mermnadae din Lydia. Monede vechi,numismatica online,bani de colectie,bancnote-doar aici pe blogul nostru.

ads

Blog adus in top Google nr 1 de www.promovamsite.com VANZARE MONEDE-SCHIMB,RESTAURATE IN TOTALITATE,UNA DIN CELE MAI VASTE COLECTII DE NUMISMATICA DIN ROMANIA

CREMA DE RECONDITIONARE SI CURATARE MONEDE

type="html">
PRETUL: 22 euro tub de 100 gr.


Mai sus aveti exemplu si eficienta acestei creme de curatat.

SFATURI:

Curatarea monedelor vechi trebuie facuta intr-o maniera care sa nu le pericliteze valoarea. Monedele se deterioreaza daca sunt frecate sau intra in contact cu materiale abrazive.
-Nu folositi niciodata sapun de casa pentru a curata monedele. Chimicalele pot coroda sau pata metalul.
-Feriti-va de produse de curatare care contin acid sulfuric. Acest lucru este in mod deosebit important pentru monedele din cupru.
-Nu folositi nisip fin sau sare,riscati sa le zgariati iar valoare monedei scade. 
Pentru cumparare produs curatare relatii pe e-mailul de mai jos:

  e-mail de contact:   banidecolectie@yahoo.com
 online:


View the Original article